marți, 17 decembrie 2013

Şi a venit iarna...

      Mulţi dintre noi cred că aşteaptau cu mare drag iarna. Poate pentru că iubiţi zăpada şi ninsoarea, vă plac sporturile de iarnă sau adoraţi cum totul în jur este atât de alb, de pur şi de liniştitor. E anotimpul în care căldura este cea mai căutată. Ceaiul, cafeaua şi ciocolata caldă sunt licorile de care nu ne putem lipsi acum. 
     Decembrie este supranumită şi ‘’Luna Cadourilor’’ pentru că avem trei sărbatori importante în această lună: Sfântul Nicolae pe 6 Decembrie, Crăciunul sau Naşterea Domnului pe 25 Decembrie şi Revelionul care este în ultima zi din an pe 31 Decembrie. 
     Luna aceasta ne face să ne gândim la tot ce-am făcut de-a lungul anului: ce-am greşit şi ce am facut bine, cine ne-a părăsit şi cine ne-a rămas alături, ce oameni noi am întâlnit, cum a fost viaţa noastră de boboci până acum şi ce speranţe avem pentru anul viitor. Toţi ne pregătim cum putem mai bine pentru Noul An. Şi clasa noastră are ceva din spiritul sărbătorilor precum ‘’Brăduţul nostru de Aur’’ şi cu puţin roşu. ca să-ţi ia ochii cănd îl vezi si multe, multe oranamente.
    Şi aşa mai este foarte puţin până când vom lua mult dorita vacanţă, în care ne vom relaxa, vom petrece şi ne vom încărca bateriile pentru Noul An, după care ne vom continua aventura noastră de boboci pe tărâmurile necunoscute ale Educaţiei.

                                                                                                        - Carmen

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu